Returnering & Ombytning

Ombytning & Returnering


Du skal være glad for og tilfreds med dit køb fra Mondo Kaos. Er dette ikke tilfældet, tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen eller den leveres i pakkeshop.

Er en vare ikke lige i skabet, returnerer du den blot ved at følge disse trin:


1. Print og udfyld vores fortrydelsesformular:

 (DOWNLOAD HER!)

-sådan at vi klart ved hvad du ønsker (betaling retur, ombytning etc.). I tilfælde af at du ikke har mulighed for at printe kan du udfylde oplysningerne på en note. 

Hvis en vare ikke passer og du ønsker en anden størrelse, vil vi anbefale dig at lægge en ny ordre på denne. Når du lægger ordren, noter da blot at det er en ombytning i kommentarfeltet, og så krediterer vi dig for fragten, sådan at vi sender den nye vare fragtfrit til dig.

2. Pak varerne pænt sammen, og send dem retur til: 


Mondo Kaos

Frederiksborggade 31

1360 København K.

Danmark.


Pssst… Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi butikken og aflevere varerne.


Når vi modtager din returvare, tilbagebetaler vi pengene til den konto, der blev benyttet, da ordren blev lagt. Forvent at det tager 24 timer fra vi krediterer dig til at du ser pengene tilbage på din konto. Ved ombytning modregner vi og udbetaler en eventuel difference.

Vi krediterer dig betalingen så snart vi modtager varen retur sådan at betalingen hurtigt er tilbage på din konto.

*Varer købt i den fysiske butik kan indenfor 14 dage byttes til en anden vare eller et tilgodebevis. 

Vigtigt ved returnering:


Returnering står du som kunde selv for. Vi er en mindre butik, og har derfor ikke mulighed for at betale for returneringen, og håber på din forståelse for dette.

De returnerede varer er dit ansvar som kunde indtil vi har modtaget disse i butikken. Vi opfordrer dig til at benytte enten GLS eller PostNord med tracking i forbindelse med returnering. 

Bemærk, at den returnerede vare skal sendes direkte til butikken! Vi har ikke ressourcer til at hente pakker i diverse pakkeshops, og dermed bliver de returneret til afsender, og vi når ikke at modtage dem inden de 14 dages retur frist. 


Vi anbefaler at du IKKE benytter DAO da vi desværre har oplevet, at DAO lægger pakker foran butikken uden for åbningstiden, hvormed de er tilgængelig for enhver, der kommer forbi. Samt at de leverer dem til pakkeshops i stedet hvor vi ikke har mulighed for at afhente dem. Derfor kan de ende med at blive returneret til dig. 


Uafhentede pakker fra pakkeshops: Det er dit ansvar at afhente pakken leveret til den valgte pakkeshop indenfor de 7 kalenderdage den ligger der inden den bliver sendt tilbage til os. Bliver den ikke afhentet og den returneres til os, fratrækkes følgende:

39 kr. for forsendelser i DK med GLS

89 kr. for forsendelser til Sverige med UPS 

139 kr for forsendelser til Sverige & Tyskland med PostNord

-inden betalingen for ordren krediteres. 

Skal vi afsende den igen bliver vi desværre nød til at tage betaling for ny forsendelse.

Reklamation:


Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dine varer fra Mondo Kaos.

Eventuelle fejl eller mangler ved din levering skal påberåbes i rimelig tid efter, at disse er opdaget. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvori fejlen eller manglen består. Desuden skal du kunne fremvise kvittering/faktura.

Er en vare gået i stykker, ombytter vi denne til en tilsvarende, ny vare.

Vurderer vi, at fejlen/skaden skyldes, at tøjet er købt for småt, gælder reklamationen ikke. Det kan eksempelvis være, hvis syninger eller lynlåse er gået i stykker grundet forkert valg af størrelse.

Vi yder ikke garanti på knapper, broderi, frynser, palietter eller anden form for pynt.