En dag på stranden med Mondo Kaos

Mondo Badenymfer på Amager strand

Sommervejret synes at bare blive ved, selvom kalenderen kun lige skriver juni! 

De høje temperaturer får os allerede nu til at søge mod stranden, og tænke på skønt badetøj og lette sommerkjoler.

Vi besluttede os derfor for en dag på stranden med vores smukke modeller, for at vise Jer de lækre vintage stils outfits.

Det var Simone der tog afsted, med de to labre badenymfer Christina og Hanna som indtog Helgoland og Amager strand med bravur.

Badetøj fra Esther Williams 

De flotte badedesigns fra Esther Williams tager udgangspunkt i bademoden fra 1940’erne og 1950'erne, og er kendt for deres unikke vintage design med det klassiske halterneck binding og lave ben. Inspireret af både film-og svømmestjernen Esther Williams, såvel som ikonerne Betty Grable og Marilyn Monroe, fokuser designet på et flatterende look for den feminine figur. 

På Amager strand, skiftede vores to modeller mellem forskellige badedragter og bikinier, så I kunne få chance for at se forskellige styles og sammenligne farver, og se forskellen mellem bikini og badedragten. 

Vintage badedragt eller pin-up stils bikini?

Den skønne one-piece retro badedragt med ben fra Esther Williams har en utroligt smigrende og behagelig pasform. 

Badedragten har halterneck med små bløde læg fortil samt et lille skørt. De bløde skåle der holder barmen nænsomt på plads og så findes den i mange størrelser fra størrelse small til 4x-large og i forskellige farver og print, så du kan finde en vintage 50er badedragt med ben, der passer perfekt til din personlighed og smag.

Bikinien har halterneck ligesom badedragten, den har lette skåle med godt hold, og er samlet på midten, så den får det helt rigtige vintage look. Bikini underdelen er super højtaljet med rynk i siden samt er lavt skåret og med en smule shaping effekt. 

Vi synes at både one-piece badedragten og bikinien ser fantastiske ud, men hvis du ikke foretrækker noget bestemt, kan du måske ved hjælp af billederne, få en bedre ide om hvad du ville synes bedst om.

Vintage stils kjoler til strandturen

Selv de mest hårdføre badenymfer kan jo have brug for at have noget tøj ved hånden, når skyerne begynder at trække ind over Amager strand. Dertil havde vi pakket skønne kjoler og shorts perfekt til enhver strandtur eller feriekuffert.

Hvis du vælger prikket badetøj, hvorfor så ikke gå hele vejen, og svøbe sig i den smukke slåom kjole fra Seamstress of Bloomsbury i prikker? Prikker er super sommerlige og forstærker både vintagestilen, og det maritime look.

Slåom kjolen er absolut perfekt som strandkjole, da den ikke skal over hovedet, og nemt lukkes foran, og så har den et sommerligt semi-casual look. 

Er du mere til de ensfarvede, så tjek vores eget brand Daisy Dapper ud. Her er de skønne damer, hoppet i hhv. en koboltblå slåomkjole og en lysegul skjortekjole.

Hvis du er til pencilkjoler, eller skal du videre på strandbar, så se lige den smukke sarong kjole i det fantastiske Tiki-print. 

Find dit personlige vintage look hos Mondo Kaos.

Hvis du er i tvivl om noget angående dit personlige vintage strand-look, så kig forbi hvor vi står parat til at hjælpe dig videre.

Vi glæder os til mange dage på stranden i det ikoniske badetøj fra Esther Williams.

Nyd den kommende sommer!

Retro Bikinier & Badedragter


Læs tidligere Blogposts

Daisy Dapper Forårs kollektion 2024

Så er vores Daisy Dapper sommerkollektion landet i butikken...

Vintage, Retro & Repro?

Når vi betegner vores tøj og kjoler som vintage, så er det jo ud fra at vores kunder omtaler tøjet sådan...

Mondo Kaos Photoshoot med 5 skønne kunder

Med på Mondo Kaos kunde photoshoot dag...