Betaling

Hos Mondo Kaos er det nemt og sikkert at betale med både betalingskort, mobilepay, ViaBill samt Anyday.


Betalingskort:

Du kan betale med visadankort, visa, viabill (klik på link for at se nærmere) og mastercard. Dette koster dig naturligvis ikke noget.

Vi hæver først beløbet på dit kort, når ordren forlader vores lager. Dvs. at i tilfælde af, at en vare mod forventning er udsolgt, hæves der ikke betaling for denne, men kun for de eventuelle øvrige varer i ordren.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt under købet. 

Det er naturligvis helt sikkert at handle hos mondokaos.dk. Ssl løsningen sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem kortindehaver, forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke ser dit kortnummer under transaktionen hos mondokaos.dk. Vi kommer heller ikke i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, men trækker beløbet fra din konto via et transaktionsnummer hos nets, som er danmarks sikreste betalingssystem på nettet.

 

Hvis du returnerer en vare, krediteres dit betalingskort automatisk for de returnerede varer. Se venligst reglerne for returnering her:

https://www.mondokaos.dk/returnering

Mobilepay:

Har du mobilepay kan du også betale med dette gennem vores webshop. Mobilepay er en let betalingsform som er sikker og derfor efterhånden en meget udbredt betalingsform i danmark

Viabill:

Vi tilbyder nu også mulighed for køb på afbetaling på op til 2000 kr. via viabill. 

Se herunder hvorledes du vælger at betale med Viabill.

 

Anyday:

Vi tilbyder dig mulighed for køb på afbetaling via Anyday. Dette koster dig ikke noget - det er nemlig os som forhandler der står for gebyret. 

Se herunder hvorledes du vælger at betale med Anyday.

 

Alle priser er i danske kroner inkl. dansk moms.