Daisy Dapper Forårs kollektion 2024

Så er vores Daisy Dapper sommerkollektion landet i butikken, og der er masser af nye styles at fortælle om og vise frem. Du kan læse med her hvor vi introducerer al det nye, og se billederne af Mondos labre Ladies som viser alle de fantastiske nye styles.


Da Mondo Kaos overtog Daisy Dapper ville vi selvfølgelig både beholde nogle af de mest elskede signatur styles samtidig med at stilen skulle udvikles så den ville passe til vores kundekreds som ønsker både et feminint retroinspireret look, såvel som en flatterende pasform, der kan passe ind i en travl hverdag. Det er den udvikling der ligeså langsom er blevet gjort til virkelighed, og det kræver naturligvis også et nyt brand logo.


Daisy Dapper of Copenhagen - Det nye logo

Ditte har længe ville opdatere logoet så det passer til den nye retning for Daisy Dapper, og så det signalerer at det eksklusive tøj er for alle kvinder, ikke udelukkende dem der søger specifikt vintage inspireret tøj. 

Derudover er der tilføjet et ’of Copenhagen’, så man ved at brandet hører til i Danmark, og det er her at man finder hele Daisy Dapper kollektionen.


NYT! Vi har ændret i størrelsestabellen

Efter mange tilbagemeldinger, har vi set på størrelserne og størrelsestabellerne, og vi har opdateret dem med nye mere retvisende mål. Det betyder at du lige skal se efter en ekstra gang inden du bestiller nyt Daisy Dapper tøj, især hvis du er gammel kending af Daisy Dapper. Størrelserne svarer nu mere til gængse tøjstørrelser, så hvis du før brugte en str 38 i Daisy Dapper, skal du nu vælge en str 40. 


Den nye tabel burde være tydelig, og derfor gøre det nemt at finde den perfekte størrelse til dit Daisy Dapper look. Er der derudover særlige ting at lægge mærke til når du vælger størrelse, står det som regel under den enkelte beklædningsgenstand. Er du alligevel i tvivl står vi naturligvis altid parat til at hjælpe dig videre.

Forårs og sommernyheder fra Daisy Dapper

Yay! Nu er forårs/sommerkollektionen af Daisy Dapper landet med såvel helt nye som velkendte styles, og i skønne farver til forår og sommer. Vi har sådan glædet os til at vise Jer nye styles, og paletten af skønne farver til forår og sommer. 

Jane- vores nye slåom-kjole.


Med klassiske 1940’er detaljer præsenterer vi nu Jane, vores nye slåom-kjole. 

Den skønne slåom-kjole er kommet i de vidunderlige sommerfarver; koboltblå, sommergrøn og magenta, og en klassisk sort. Kjolen har et lækkert enkelt design, med lige præcis nok fine vintage detaljer, til at gøre kjolen til noget særligt. Den lukkes med et lille bånd indvendig i den ene side, og med en sløjfe udenpå i den anden, så kjolen altid sidder lige som den skal, og ikke glider. 

Vi anbefaler denne kjole til kvinder med mellemstor og stor barm, og hvis man ikke ønsket en alt for nedringet kjole, anbefaler vi at man går en størrelse op. 

Slåom-kjoler er nogle af Mondo Kaos’ bestsellers, de er super behagelige uden at man går på kompromis med et lækkert og elegant design.

Betty skjorte kjole


Vi elsker en god skjorte kjole i klassisk A-form, og derfor har vi i sommerkollektionen den smukke skjortekjole Betty i flere nye farver. 

Betty er en fantastisk alsidig kjole, samtidig med at den er behagelig og kan bruges til alle lejligheder. Kjolen findes i den lækre lyse cremegule farve perfekt til forår og sommer. A-snittet er super flatterende for de allerfleste kropstyper; du kan simpelthen ikke gå galt med Betty.


Skønne vintage stils bukser fra Daisy Dapper, Billie og Sally


Er du ”bukse pige”, så kender du sikkert allerede vores bestseller bukser Billie. 

De flotte Billie bukser fra Daisy Dapper har være et stort hit siden dag 1. De er naturligvis højtaljede og sidder flot over hofter og lår, med præcis den rette mængde stræk, de er kommet i en navy og en lys blå. 

Da I elsker de lækre Billie bukser, og bukser kan være en rigtig mangelvare i vintagegarderoben, har vi nu fået den nye Sailor model Sally! Sally har de flotte skrå knapper ned foran, for at understrege det flotte sailor look, samtidig med at det giver en super lækker figur. Bukserne fås i en smuk cerise pink og en koboltblå.  

Intet egner sig bedre til de højtaljede bukser end en flot top, og derfor har vi da også en helt ny top i vores kollektion.

Daisy Dapper toppe.


Den nye Daisy top, er en kortærmet skjortebluse i semi-cropped stil, perfekt til sommerbrug og til de højtaljede bukser og underdele. Toppen har pufærmer, og en sød reverskrave, og så er den naturligvis figursyet. Det faste taljebånd giver godt hold, så toppen sidder som den skal og ikke flagrer. Det korte snit er ideelt om sommeren hvor man ikke ønsker unødigt stof i bukserne.


Vi lancerede i efteråret den vendbare jersey boatneck top den har være super populær, og er den også at finde i fine nye farver. God til foråret, og til dig der foretrækker lidt længere ærmer.


Daisy Dapper Classics.


Sidst med ikke mindst skal I ikke snydes for de fine nye farver som vi har fået Daisy Dappers signatur styles i. Vores evigt populære designs; 1950’er swingnederdelen, Marilyn kjolen og Maxine buksedragten er naturligvis også kommet i nye farver. Se dem alle her. Disse styles hører til blandt butikkens allermest solgte, og det af den simple grund at det er modeller der bare holder. Så tjek alle de lækre styles ud, både nyhederne og vores Daisy Dapper bestsellers. 


VI glæder os til at vise Jer kollektionen personligt i butikken, så kig forbi og bliv inspireret af det nye Daisy Dapper of Copenhagen!Læs tidligere Blogposts

The Seamstress Of Bloomsbury

The Seamstress of Bloomsbury, er så meget en del af Mondo Kaos at vi i daglig tale bruger ’kælenavnet’ Bloomsbury...

Vintage, Retro & Repro?

Når vi betegner vores tøj og kjoler som vintage, så er det jo ud fra at vores kunder omtaler tøjet sådan...

Vores Guide til Cocktailkjoler.

Her i Mondo Kaos har vi altid masser af kjoler, og derfor har vi selvfølgelig også masser af vintage inspirerede cocktailkjoler...